Рецепти

Складові: Творог знежирений - 100 г Мед – 10 г Вишня заморожена – 100 г Банан – 70 г Рисова папір – 3 листа Банан почистити, нарізати соломкою. Вишню розморозити, злегка віджати сік.Творог змішати з медом. Щоб було простіше це…

 Рецепты від Доброї Господарочки

Зефір - легкі ласощі. Найдивовижніше, що він не тільки смачний, але і низькокалорійний продукт. Зефір - в перекладі з французької - «легкий вітерець», свого роду натяк, що це легкий і низькокалорійний десерт. До складу хорошого зефіру входить фруктове або яблучне…

Основний продукт для приготування курячого філе з помідорами це - куряча грудка . Дієтологи часто її рекомендують для здорового харчування. В ідеалі, слід купувати в надійних торгових точках. Куряча грудка поживна, і містить менше холестерину і жирів, ніж в інших…

Для приготування необхідні: Форма для запікання Куряче філе 2 шт. Брокколі або цвітна капуста Болгарський перець (не більше 2 шт.) Тертий сир 100 грам Вершки, не менше 300 гр. і спеції (наприклад , карі), сіль. Беремо куряче філе, ріжемо невеликими…

Підготовку до зими треба починати робити з літа. Пропоную смачну заморозку для супів. Вона прекрасно підходить як для перших страв, так і як гарнір до м'яса, риби. Заправка розрахована на ємність чотирьох літрів. Інгредієнти: Моркви - 1 кг Помідор -…

Ви коли-небудь робили пікантний соус з червоної смородини? Наразі, сезон червоної смородини. Ягода багата на вітаміни С та А, та вітаміни групи В (В1-В12). Соус з неї гарно підходить як до риби і птиці, так і надає незабутнього смаку будь-якому…

ІНГРЕДІЄНТИ свинина (крижі, шия, балик) - 2 кг печериці - 0,5 кг бекон смужки (краще в'ялений) - 200 г сіль - за смаком перець цибуля - кілька середнього розміру головок рукав для запікання або фольга рослинна олія для смаження -…

Інгредієнти: 1) Риба без дрібних кісточок - 500 грам (4-5 штук). 2) Розмарин - за смаком. 3) Базилік - за смаком. 4) Майоран - за смаком. 5) Лимон - ¼ одного лимона. 6) Зелень (кріп, петрушка) - за смаком. 7)…

Як урізноманітнити ваш раціон? Пропонуємо відмінний рецепт індички, запеченої у фользі: Індичка - 400 гр Помідори -2 Цибуля ріпчаста -1 Часник -1 Лавровий лист -1 Соль- за смаком Перець черний- за смаком Зелень за смаком Вино біле 3 ст.л. Форму…

Знадобиться: 800г яловичини одним шматком, 1 цибулина, 3 столова ложка соєвого соусу, 1 столова ложка оливкової олії, 1 чайна ложка паприки меленої, мелений чорний перець. Як запекти яловичину в рукаві з цибулею? Нарізати цибулю півкільцями, з'єднати з соєвим соусом, олією,…

Для того щоб курка вийшла м'якою її необхідно замаринувати. Якщо ж у вас немає часу, то можете просто змастити курку сумішшю для маринаду і приступайте до її запікання. Інгредієнти: 1 курка вагою в 800 г, 4 зубчики часнику, сіль, суміш…

Інгредієнти: Філе куряче- 3 шт. Молоко – 200-250 мл Картопля середнього розміру - 6 шт. Цибуля ріпчаста - 1 шт. Помідори - 2 шт. Яйця -2 шт. Часник 2 - 3 зубчики Сир 150 - 200 гр. Олія для змащування…

Однією з популярних, смачних і дуже корисних риб є сьомга. А запечена сьомга у фользі ТМ Добра Господарочка- незрівнянна! Інгредієнти: Сьомга - 2 частини Лимон - 4 дольки Приправи і сіль - за смаком Кількість порцій: 2 Опис приготування: Ця…

Сторінка 2 із 2

Хочете отримувати подарунки, беріть участь у конкурсах та першими дізнавайтесь про наші акції?

Залиште свій email.


Ім`я*
Введіть ім'я

Електронна пошта*
Введіть електронну пошту