Сирний торт без випікання з малиною від Тетяни Литвинової

СКЛАДОВІ

Для коржа:

Вівсяне печиво – 500 г

Вершкове масло – 200 г

Для творожного шару:

Жирний творог – 500 г

Малина – 300 г

Цукор – 125 г

Ванільний цукор – 1 пакетик

Сметана - 150-200 г ( чим вологіше сир , тим менше сметани )

Желатин швидкорозчинний - 25 г

Для верхнього шару з желе:

Желатин – 15 г

Вода

Малиновий сік - 1/2 склянки.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Готуємо корж. Печиво кришимо і змішуємо його з розм'якшеним вершковим маслом. Дно рознімної форми для випікання застилаємо пергаментом ТМ Добра Господарочка. Викладаємо отриману суміш у форму, утрамбовуємо і відправляємо в морозильну камеру на 10 хвилин. 

Готуємо творожний прошарок.

Желатин (25) розчиняємо на малиновому соку і ставимо розчинятися на водяну баню. Збиваємо творог з цукром, ванільний цукром, сметаною і малиною до отримання однорідної маси (частина ягід залишаємо для прикраси). Обережно вливаємо желатин в сирну масу і перемішуємо. Половиною отриманої суміші заливаємо корж з печива, зверху викладаємо шар ягід малини.

Знову заливаємо корж творожною масою, що залишилась і відправляємо пиріг в морозильну камеру на 20 хвилин. Далі, знову викладаємо зверху шар ягід малини.

Готуємо верхній шар з желе.

Желатин (15 г) розчиняємо на водяній бані. Обережно з'єднуємо його з малиновим соком і водою – в результаті повинно вийти 500-600 мл рідини. Отриманою желатиновою сумішшю заливаємо пиріг в два етапи. Спочатку заливаємо невеликою кількістю суміші і відправляємо пиріг на 20 хвилин в морозильну камеру. Дістаємо.

Далі заливаємо десерт желатиновою сумішшю, що залишилась і відправляємо його в морозилку до повного застигання - приблизно на 30 хвилин.


Хочете отримувати подарунки, беріть участь у конкурсах та першими дізнавайтесь про наші акції?

Залиште свій email.


Ім`я*
Введіть ім'я

Електронна пошта*
Введіть електронну пошту