М'ясо по-гавайськи - королівський рецепт!

М'ясо по-гавайськи - королівський рецепт!

Одне мудре прислів'я переконує: «Кухарської справи можна навчитися, але добре смажити м'ясо - це талант!».

І це 100% правда. Але, друзі, давайте не будемо настільки консервативними, прекрасною альтернативою ідеально підсмаженої м'ясної страви на святковому столі може виступити запечене м'ясо! laughing
А м'ясо в дуеті з соковитими ананасами ... ммм ... Цю страву воістину можна вважати королівською.
Перевіримо? laughing Ловіть рецепт ароматного ніжного м'яса по-гавайськи.

Складові:

Свинина (биток) - 1 кг.
Цибуля ріпчаста - 2 великі цибулини
Сир твердий - 200-250 гр.
Ананаси кільцями консервовані - 1 банка
Болгарський перець - 1 шт.
Оливки без кісточок
Розмарин - гілочка (можна використовувати сушений)
Спеції: сіль, перець мелений чорний, мелений чилі - за смаком
Майонез 30%
Масло оливкове для змащування

Спосіб приготування:

  1. М'ясо добре промити і висушити паперовим рушником.
  2. Гострим ножем нарізати слайсами товщиною приблизно 1 см., викласти на дошку і відбити злегка з двох сторін, посолити поперчити.
  3. Цибулю нарізати тонкими кільцями.
  4. Деко застелити харчовою фольгою ТМ «Добра Господарочка», змастити злегка оливковою олією фольгу.
  5. На дно дека, на фольгу викласти тонким шаром нарізану кільцями цибулю.
  6. Далі на цибулю викласти м'ясо, болгарський перець, нарізаний півкільцями, розмарин, ананаси, оливки, нарізані слайсами.
  7. Потерти зверху твердий сир на крупну тертку так, щоб сир повністю закрив м'ясо, полити тонкою майонезной сіточкою.
  8. У розігріту до 180 °C духовку помістити м'ясо на 40 хвилин. Час приготування може коливатися в залежності від потужності духовки.
  9. М'ясо подавати гарячим, прикрасивши зеленню.

Смачного! laughing


Хочете отримувати подарунки, беріть участь у конкурсах та першими дізнавайтесь про наші акції?

Залиште свій email.


Ім`я*
Введіть ім'я

Електронна пошта*
Введіть електронну пошту