Салат «Цезар з руколою»

Якщо Ви вибрали салат «Цезар з руколою», Ви - душа компанії!

Ви немов якась цілюща сила, яка не просто об'єднує людей навколо себе, але і дає їм позитивний настрій, дарує радість, веселощі і щастя.

Ви  людина, з якою хочеться спілкуватися знову і знову, яку завжди раді бачити, завжди запрошують на різні заходи.

 

 

Складові на 2 порції

помідори черрі - 10 штук

куряче філе - 2 шматки

рукола - 8 стеблин

білий хліб - 6 шматків

соус «Цезар» - за смаком

тертий сир пармезан - 150 г

латук - 1 штука

приправа для курки - за смаком

Спосіб приготування:

  • Готуємо стіл: ріжемо салат і рукколу на смужки, помідори на половинки.
  • Очищаємо хліб від скоринки і ріжемо кубиками.
  • Розігріваємо сковорідку і наливаємо трохи олії (краще оливкової).
  • Кладемо на сковорідку хлібні кубики і смажимо близько 5 хвилин на середньому вогні. Кубики повинні стати повністю висушеними.
  • Ріжемо філе на кубики, посипаємо приправою (для курки добре саме Kotanyi).
  • Смажимо курку (на тій же оливковій олії).
  • Відразу після приготування курки потрібно подавати салат (поки гаряча): змішуємо салати, помідори і курку, заправляємо соусом і викладаємо в тарілку.
  • Зверху насипаємо пармезан і сухарики.

Хочете отримувати подарунки, беріть участь у конкурсах та першими дізнавайтесь про наші акції?

Залиште свій email.


Ім`я*
Введіть ім'я

Електронна пошта*
Введіть електронну пошту