Гарбузові кекси із насінням і кукурудзяним борошном

Гарбузові кекси із насінням і кукурудзяним борошном

Що у Вас на вечерю? А у нас маленькі осінні сонця!

Осінь - це ягоди, фрукти, овочі, аромат пряних спецій, зігріваюче тепло глінтвейну, смак свіжої домашньої випічки і Ваша безмежна уява за ароматною чашкою терпкого чаю.

Господині, а Ви коли-небудь пробували приготувати осінь? ;) Все дуже просто - трошки фантазії, бажання, впевненості, правильно підібраних інгредієнтів, гарного настрою - і вуаля! - прекрасна золота осінь прямо у Вас на столі! 

А ми пропонуємо свій варіант «золотоволосої» - корисні, дуже смачні несолодкі гарбузові маффіни із насінням і кукурудзяним борошном. Смачно як з першими стравами, так і в якості самостійної закуски. 

Рецепт гарбузово-кукурудзяних кексів: 

І так, нам знадобиться:

  •   пюре з гарбуза - 1 стакан
  •   яйця курячі - 2 шт.
  •   молоко - 3/4 склянки
  •   рослинне масло - 1/4 склянки
  •   борошно пшеничне - 1 склянка
  •   борошно кукурудзяне - 1 стакан
  •   розпушувач - 2 ч.л.
  •   сода - 1 ч.л.
  •   сіль 1/2 - ч.л.
  •   мелений кайенский перець - 1/2 ч.л.
  •   цукор - 1 ч.л.
  •   гарбузове насіння - жменя

Спосіб приготування:

  1. Гарбузове пюре, яйця, молоко і рослинне масло добре змішуємо вінчиком в середній мисці.
  2. Борошно пшеничне, борошно кукурудзяне,  розпушувач, сіль, соду, перець і цукор змішуємо в іншій великій мисці.
  3. Додаємо рідкі інгредієнти до сухих і ретельно перемішуємо.
  4. Силіконові формочки для кексів (можна будь-які інші) змащуємо маслом, присипаємо борошном або панірувальними сухарями, викладаємо тісто. Зверху посипаємо невеликою кількістю очищеного гарбузового насіння.
  5. Випікаємо при температурі 200 ° C 20-25 хвилин. Готовність кексів перевіряємо зубочисткою.
  6. Даємо кексам охолонути на решітці, подаємо на стіл.

Смачного!


Хочете отримувати подарунки, беріть участь у конкурсах та першими дізнавайтесь про наші акції?

Залиште свій email.


Ім`я*
Введіть ім'я

Електронна пошта*
Введіть електронну пошту