Салат «Берізка»

Що може бути смачнішим за страву, приготовану від душі? А якщо до неї додати трішки фантазії та духу суперництва – виходить ось такий чудовий та художньо оформлений салат. Дякуємо нашій переможниці конкурсу на кращий рецепт салату, Тетяні Сунічук, за оригінальний рецепт та дуже цікаву подачу.

Салат «Берізка» легко готується і однозначно стане чудовою та смачною прикрасою святкового столу, а також розбавить сімейну вечерю в будній день.

Із задоволенням ділимося рецептом з вами!

Рецепт салату «Берізка»

Інгредієнти:

  •   Печериці - 300 г.
  •   Цибуля – 1 шт.
  •   Філе куряче – 350 -500 г.
  •   Яйця – 3-4 шт.
  •   Свіжі огірки – 2 шт.
  •   Олія для смаження.
  •   Майонез.
  •   Чорні маслини, зелена цибуля – для декору.

Спосіб приготування:

  1. Попередньо обсмажуємо печериці з цибулею на олії.
  2. Курячу грудку відварюємо в підсоленій воді. Варимо яйця. Дрібно нарізаємо огірки.
  3. Першим шаром викладаємо обсмажені з цибулею гриби. Другий шар – нарізана кубиками куряча грудка. Змащуємо майонезом.
  4. Натираємо білок на великій терці. Викладаємо шар огірків. Змащуємо майонезом.
  5. Завершаючий шар - натираємо жовток на дрібній тертці і посипаємо салат зверху.
  6. Малюємо майонезом берізку. Чорні смужки робимо із маслин. Зелену цибулю дрібно ріжемо і робимо листя берізки.

Даємо салату настоятися і смакуємо! smile


Хочете отримувати подарунки, беріть участь у конкурсах та першими дізнавайтесь про наші акції?

Залиште свій email.


Ім`я*
Введіть ім'я

Електронна пошта*
Введіть електронну пошту